“Shark night”

En gruppe unge mennesker glæder sig til at tilbringe en herlig weekend ved en badesø, hvor de har planer om at dase og bare skeje ud på ungdommelig manér… De benytter sig selvsagt af, at der er fri adgang til at bade i søen, hvor en svalende dukkert kan være tiltrængt i sommervarmen – Men de opdager dog hurtigt, at det hyggelige forsvinder og bliver erstattet af uhygge, da et par angrebslystne og blodtørstige hajer angriber de unge mennesker… Flere af dem bliver dødeligt sårede, og nu kæmper de både for overlevelse og for at undslippe de glubske bæster, som er udstyret med superskarpe sanser og sylespidse tænder…

“Shark night” fungerer rigtig godt som haj-gyser… Der er masser af uhyggelige scener, hvor hajerne angriber og på drabelig vis gør det af med sine ofre… Det hele er iscenesat med en fin sans for de helt rette virkemidler, og som helhed kommer filmen til at fremstå skarp og uden at pakke noget ind… Hajerne er meget overbevisende fremstillede, og generelt er stemningen i filmen ret creepy, hvilket er med til at fremprovokere gåsehuden på ens krop…

Filmen er tydeligvis også mindet på et ungt publikum, hvor meget unge piger i små bikinier og unge fyre udstyret med sixpacks helt sikkert vil appellere til de mere ungdommelige filmelskere… De mere modne og voksne filmentusiaster vil dog bestemt også have fornøjelse ud af at overvære det skræmmende scenarie, som udspiller sig i de 90 minutter, som filmen varer… Det hele foregår i et hektisk tempo, og så er filmen generelt skruet friskt og energisk sammen, hvilket er med til at man ikke luller hen i langtrukken kedsomhed… Der sker noget hele tiden, og selv om visse scener er ret så forudsigelige, så er underholdningsværdien alligevel bare ganske suveræn… “Shark night” er en helt igennem fin lille horror-film…

“Shark night” får 5 ud af 7 stjerner.

Trailer til “Shark night” (advarsel: indeholder spoilers)…

Gennemsnit
0 ud af 7 stjerner. 0 har stemt.

Skriv et svar