“3 days to kill”

3 days 1

I “3 days to kill” er Kevin Costner tilbage i den vante form, som jeg har kendt ham fra hans storhedstid fra sidst i 1980’erne og godt ti år frem…
Han spiller en tidligere CIA-agent, som nu er underlagt en organisation der udfører lejemord… Under en kompleks og mislykket mission må Kevin en tur på hospitalet, hvor han får konstateret fremskreden lungekræft, hvilket giver ham ganske kort tid tilbage at leve i… Han opsøger sin fraskilte kone og deres fælles datter for at blive afklaret med tingene inden sin bortgang, men pludselig er han tilbage i jobbet som lejemorder, da han kontaktes af en organisation, der tilbyder ham et præparat, som skulle kunne kurere hans kræft…

3 days 2
Det er herligt at opleve (godt en aldrende) Kevin Costner på skærmen igen… Han har altid stået for habile skuespilspræstationer og overbevisende roller, og nu gør han det igen (Yeaaahh!)… Her spiller han en sympatisk familiefar, som må kæmpe med den forfærdelige kræftsygdom og samtidig likvidere en række forbrydere, som ikke står i vejen for at gøre livet surt for ham… Han er endnu en gang habil og overbevisende, samtidig med at han også udstråler charme…
Historien er skrevet af Luc Besson (kendt fra “Leon” og “Taken”), og om noget, så kan han forfatte en spændingshistorie, så den bliver vedkommende og hvor et familie-dilemma bliver blandet ind i handlingen på en yderst fornuftig og afbalanceret facon…

3 days 3
“3 days to kill” er både spændende, medrivende og yderst underholdende i sit handlingsforløb… Desuden er den krydret med en del humor, som heldigvis aldrig kammer over, og tilsat en række følelsesladede scener, som gør filmen til mere end bare en tilfældig action-thriller…

3 days 4
Der er fart på og spændingsniveauet er pænt højt hele filmen igennem, og jeg var underholdt fra start til slut… Så “3 days to kill” er en film, som jeg kan anbefale og især hvis man har trang til noget ordentligt at se i tossekassen…
“3 days to kill” får 5 ud af 7 stjerner.

Gennemsnit
0 ud af 7 stjerner. 0 har stemt.

Skriv et svar