“Hunting Grounds”

Sjældent møder man noget så forfærdeligt crap, som tilfældet er med filmen “Hunting Grounds”, som på originalsproget hedder “Valley of the Sasquatch… Filmen er fra 2015, og er uden tvivl én af de absolut ringeste horror-film, som jeg nogensinde har set… Man skal virkelig lede længe efter en film, som matcher denne i ringe kvalitet… Det er decideret spild af tid at kaste sig over denne film – Og det også selvom man har en ustyrlig trang til at kværne markedet for alt det horror-materiale, der overhovedet findes… “Hunting Grounds” er på ingen måde tiden værd, og formår hverken at virke specielt klam eller uhyggelig, til trods for at en gruppe mennesker er forfulgt af overnaturlige væsener i skoven og at der forefindes et par enkelte scener, hvor blodet får lov til at flyde… Det er simpelthen så ringe lavet, at man kun kan ryste på hovedet over den mangel på sans for kvalitet, som filmfolkene tydeligvis ikke er i besiddelse af…

En far og hans voksne søn er ved at gå helt fallit i deres helt almindelige tilværelse, og derfor beslutter faren sig for, at de må flytte… De bosætter sig langt ude i skoven, hvor de indkvarterer sig i en nærmest faldefærdig bjælkehytte, og forsøger her at klare sig efter bedste evne… Snart efter deres ankomst må de dog sande, at der er noget derude i skoven, som vil dem noget ondt – Og da de begynder at undersøge sagen, viser det sig, at de er omgivet af en flok sagnomspundne yeti’er, som tørster efter blod… De starter derfor en kamp på liv og død mod de overnaturlige skabninger…

Man får simpelthen lyst til at skrige, når man ser denne her film… Der er simpelthen intet (som i absolut intet), som man kan fremhæve som bare nogenlunde godt her i filmen… Skuespilspræstationerne er elendige, og special-effekterne er andenrangs og på ingen måde overbevisende lavet… Yeti’erne er tydeligvis mennesker, der agerer i en form for abe-dragt, og så er der bare masser af huller i handlingen… Replikkerne fungerer virkelig slet ikke, og de blodige scener i filmen, som mest består af afhuggede eller afrevne lemmer, er latterligt dårligt fremstillede… Personligt troede jeg, at vi her i anno 2019 levede i en tid, hvor de tekniske muligheder for at lave gode og velfungerende filmiske resultater ville være fremtrædende i samtlige filmiske projekter – Men “Hunting Grounds” er et levende bevis på, at der på ingen måde er hold i min naive tro… Lad mig derfor understrege, at man gør bedst i ikke at spilde tiden med denne film… Jeg gjorde det, og jeg advarer på det kraftigste om at begå samme dumme fejl…

“Hunting Grounds” får 1 ud af 7 stjerner.

Trailer til “Hunting Grounds” (advarsel: indeholder spoilers)…

Gennemsnit
0 ud af 7 stjerner. 0 har stemt.

Skriv et svar