“Any Bullet Will Do”

Det er sjældent, at man møder en western, som bare slet ikke har antydning af de mindste kvaliteter – Men en sådan western er “Any Bullet Will Do” fra 2018… Mest af alt kunne det ligne lidt en billig efterligning af Quentin Tarantino’s “The Hateful Eight”, hvor den dog har total mangel på sofistikerede dialoger de medvirkende imellem – og hvor den på ingen måde er bare tæt på at være stilfuld på samme måde, som ovennævnte film… Handlingsmæssigt ligger filmene dog også pænt langt fra hinanden, men fælles for dem begge to er selve det sneklædte landskab, hvor intrigerne og dramaerne finder sted… Det hele krydres med (forholdsvis) blodige skuddueller, men det lykkes aldrig på noget tidspunkt for filmen, at komme ud over rampen, og blive løftet op på et andet niveau end det jævnt kedelige… Underholdningsværdien i “Any Bullet Will Do” er tæt på at være ikke-eksisterende, og man fornemmer det også allerede i filmens indledende sekvenser…

Vi befinder os i Montana’s sneklædte landskab, hvor efterdønningerne efter den civile borgerkrig stadig gør sin indflydelse på befolkningen og den måde, som de tænker på… Én af de soldater, som deltog i krigen, har nu sit virke som dusør-jæger, og skæbnen vil, at han skal jagte sin egen bror… Det bliver selvsagt en jagt, hvor følelserne skal lægges fuldstændig til side, og hvor han koldt og kynisk må gå efter at indkassere sin lovede dusør…

Sjældent lykkes det mig at vælge en film, hvor jeg føler, at det er spild af tid at se den til ende – Men en sådan følelse kom rent faktisk over mig med filmen “Any Bullet Will Do”… Vel vidende, at der ville være tale om en B-film, kastede jeg mig dog alligevel uden tøven over filmen – Men måtte dog hurtigt sande, at der absolut intet var at komme efter… Gabende kedelig film, hvor intet (ud over de flotte naturbilleder) fanger opmærksomheden… Filmen er helt vildt dårligt iscenesat af Justin Lee, hvor der ikke er antydningen af opfindsomhed i hans måde at formidle en historie gennem det visuelle medie… Jeg vil med andre ord ikke anbefale, at man vælger at se denne film – Den er virkelig ikke tiden værd…

“Any Bullet Will Do” får 2 ud af 7 stjerner.

Trailer til “Any Bullet Will Do” (advarsel: indeholder spoilers)…

Gennemsnit
0 ud af 7 stjerner. 0 har stemt.

Skriv et svar