“Lost – Sæson 3”

lost 1

Så er vi klar med en anmeldelse af den tredje sæson af den fantastisk spændende tv-serie “Lost”, hvor 48 overlevende efter et flystyrt er strandet på en tilsyneladende øde ø, og hvor kampen om at overleve, at blive fundet og at få opklaret, hvad der foregår på øen i den grad spidser til…
Jeg var blæst fuldstændig omkuld af den første sæson, og jeg var totalt opslugt af den anden sæson… Her bliver man suget ind i et univers, hvor en række personligheders skæbne væves ind i hinanden, og hvor man bliver lullet ind i en fortælling, som man ikke kan finde hoved og hale i, for det ene spørgsmål efter det andet bliver ved med at dukke op, og svarene – ja, de lader vente på sig…

lost 2
Tredje sæson fortsætter i samme stil, men nu begynder svarene at dukke op – Dog samtidig med at nye spørgsmål også dukker op… Hvert eneste af de 23 afsnit i den tredje sæson er drønspændende og man kan næsten ikke få nok af at følge personernes fælles og individuelle udvikling efterhånden som serien skrider frem… Hvert afsnit er bygget op over en hovedhandling, hvor man følger de mange hovedpersoner, som her er spredt godt ud på øen… Samtidig tager hvert afsnit sit afsæt i et tilbageblik hos én af karaktererne, hvor man i flash-back oplever, hvordan hændelser i fortiden har ført dem til der, hvor de er nu og til hvem de er…
Der er masser af spænding, drama og nervepirrende intriger i serien, som gør den fuldkommen unik – og samtidig er persongalleriet virkelig interessant, hvor manuskriptforfatterne også har været rigtig gode til at indfange det psykologiske og menneskelige aspekt i hver enkelt af de medvirkende…

lost 3
Serien siges at være den dyreste serie nogensinde… I hvert fald er der kræset for, at få den til at tage sig godt ud – og til de af Jer, der endnu ikke har kastet Jer over serien, så vil jeg mene, at man skal se at få det gjort…
“Lost” – Sæson 3 får 6 ud af 7 stjerner.

Gennemsnit
0 ud af 7 stjerner. 0 har stemt.

Skriv et svar