“Battleship”

battle 1

Sci-fi-action-eventyret “Battleship” er en moderne filmatisering af det klassiske brætspil, hvor to modstandere skal forsøge at eliminere hinandens flåde… I filmen er de to kombattanter henholdsvis menneskeheden i skikkelse af de hårdføre amerikanske marinesoldater, som kæmper mod en nærmest uovervindelig fremmed kraft ude fra rummet, som meget ubelejligt har udset sig Jorden som mål for invasion…

battle 2
Der er masser af eksplosioner og kamp-scener i “Battleship” – der dybest set gør den mest til en drengefilm… Den er dog ganske spændende og de medvirkende leverer også ganske fornuftige skuespilspræstationer… Det hele krydres med masser af flotte billeder fra en levende kameraføring, samt en ordentlig bunke special-effekter, der især er prangende på den visuelle front, hvor kampscenerne mod de overjordiske fremmede rumvæsener folder sig flot ud…
Filmen er interessant på mange måder, også fordi sangerinden Rhianna er med som hårdkogt kvindelig marinesoldat, som ikke sådan lige er til at bide skeer med…

battle 3

Mest af alt skal filmen dog ses, hvis man vil have en filmoplevelse, som får adrenalinet til at pumpe i blodet, og hvor den indre drengerøv kan få lov til at blive imponeret over det tunge skyts og materiel, som marinen råder over…
“Battleship” får 5 ud af 7 stjerner.

Gennemsnit
0 ud af 7 stjerner. 0 har stemt.

Skriv et svar