“Tarzan” (1999)

tarz 1

Disney’s tegnede klassikere er noget helt særligt, men der skal meget til at filmene rykker op i den kategori, hvor det hele går op i en højere enhed, og hvor alting hænger sammen i detaljer og præcision, samtidig med at en rørende, vedkommende og spændende historie udfolder sig for øjnene af én…

tarz 2
“Tarzan” hører til blandt noget af det ypperste, som er at finde inden for Disney, og det kan sagtens hænge sammen med, at jeg er opflasket med historien… “Tarzan” har dog bare så meget at fortælle, så meget vi kan blive klogere på, og så meget eventyr og drivkraft, at man bliver fuldstændig betaget af, hvordan det hele spænder af… Stor ros til filmfolkene for at lave så gennemført et stykke arbejde – når det nu primært er lavet for at underholde…

tarz 3
“Tarzan” vil efter min overbevisning aldrig nogensinde blive pillet ned fra skamlen, som det bedste Disney nogensinde har fremstillet (skarpt efterfulgt af “To på flugt”, som hedder “Tangled” på originalsprog)…
“Tarzan” må man absolut ikke snyde sig selv for – Alene musikken komponeret af Marc Manzina, og sangene skrevet og sunget af Phil Collins er det hele værd… “Tarzan” er dog bare det man kalder et must-see – Den er en vinder…

tarz 4
“Tarzan” får 7 ud af 7 stjerner.

Gennemsnit
0 ud af 7 stjerner. 0 har stemt.

Skriv et svar