“A million ways to die in the west”

million 1

“A million ways to die in the west” er en af de få (faktisk en af de meget få) film, som jeg har set traileren til – og traileren var så lovende, at jeg blev nødt til at se hele filmen… Det skulle jeg så ikke have gjort – for her blev jeg endnu en gang mindet om, at trailere er lavet for at sælge (og det uanset om produktet er godt eller mindre godt…)

million 2
“A million ways to die in the west” er en mindre god film – et énmands-projekt, hvor man både som producent, instruktør, manusforfatter og hovedrolleindehaver sætter alle sejl ind for at få succes… Det lykkedes dog ikke med denne film, der i sin helhed fremstår som en mindre skuffelse…

million 3
Filmen har forsøgt at kombinere den klassiske western-genre med en god portion plat humor, men resultatet er absolut ikke specielt vellykket…

million 4
Det eneste, som efter min mening fungerer, er den western-agtige stemning, som man rammer med underlægningsmusikken… Resten er meget øv – og rigtig ærgerligt er det, at meget af humoren skal henledes til de nedre regioner på både mennesker og dyr… (Det er pop og hyper-moderne, men det virker ikke på mig…)
“A million ways to die in the west” får 3 ud af 7 stjerner.

Gennemsnit
0 ud af 7 stjerner. 0 har stemt.

Skriv et svar