“Hotel Transylvanien 2”

Hotel T

Så bød en biograftur på fortsættelsen til “Hotel Transylvania” med den opfindsomme titel “Hotel Transylvania 2″…
Og opfindsomhed er der masser af i filmen, men desværre mangler der lidt en sammenhæng i handlingen…
Dracula har endelig givet efter for at hans datter kan gifte sig med et menneske, og snart efter bliver hun klart nok gravid og føder en søn… Dracula er fast overbevist om, at vampyr-generne dominerer og lurer efter hver eneste lille chance for at teste det...
Jeg var ret begejstret for den første Hotel-film – og havde også en klar forventning om, at 2’eren ville byde på noget af det samme… Der er dog desværre skruet ned for at fokus er på den fortløbende handling i filmen og skruet op for at enkelt-scener og del-elementer indeholder skarpe humoristiske indfald – og begejsterer publikum med geniale påfund, som i et tegnefilms-univers i dagens samfund bare er et must…
Jeg bliver dog ikke blæst bagover af skøre indslag, som præsenteres i én lang køre efter hinanden – og er heller ikke sikker på, at det i det lange løb vil gavne målgruppen (som efter min mening også bliver yngre og yngre… – Der findes nærmest ikke den tegnefilm, som et hvilket som helst barn helt ned i børnehavealderen ikke har set… Alting sluges råt, og forældrene har købt sig til noget alenetid, hvor man ikke behøver at tage stilling til, hvad der tjener ens barn bedst…)
Nå, det var et lille sidespring – og en lille bøvs… Nu var det jo filmen, det skulle handle om…
“Hotel Transylvania” er på mange måder underholdende, men som nævnt køber den sig nogle ret billige point ved blot at have til formål at skulle levere det ene grin efter det andet… Der blev til et par stykker af slagsen fra min side, men efter min mening, skal der også noget handling til, for at jeg bliver tilfreds med filmen som helhed…
“Hotel Transylvania” vil nok bedst egne sig til det publikum, der strækker sig fra 10-16 år…
“Hotel Transylvania” får 4 ud af 7 stjerner.

Gennemsnit
0 ud af 7 stjerner. 0 har stemt.

Skriv et svar