“Biler 3”

Car 2

Den tredje film i rækken af film om den lille røde racerbil Lynet McQueen lever på alle måder op til forventningerne og leverer endnu mere af det, som gjorde de to første film til yderst seværdige filmoplevelser…  Der er endnu en gang tale om en animationsfilm af en helt særlig kvalitet, hvor der virkelig er lagt både nerve, sjæl og kærlighed i projektet fra samtlige filmfolk, der har været tilknyttet projektet…  Instruktør-rollen er blevet overtaget af Brian Fee, og han fortsætter med at lade serien forblive på samme høje niveau, hvor underholdningsværdien er helt i top…

Car 1

Der er endnu en gang gået en række år siden begivenhederne i den forrige film fandt sted, og denne gang starter filmen med, at Lynet McQueen må se sig slået af en nyere, rappere, og super-tjekket racerbil, hvor der er kræset for alle detaljer, og hvor alt er justeret ind for at optimere samtlige faktorer, som kan være medvirkende til, at en bil bliver hurtig…  Lynet McQueen må se sig slået af Jackson Storm, og bliver dermed sendt til tælling…  Alle i hans nærmeste omgivelser fortæller ham, at han er færdig som racerbil – kaput, finito, over-and-done…  Dette slår naturligvis McQueen temmelig meget ud, da han på ingen måde mener, at han er færdig som racerbil, og at han har meget mere at byde på i fremtiden – Og at han stadig vil kunne indtage den øverste plads på sejspodiet…  Derfor iværksætter han et superhårdt træningsprogram, der skal være med til, at han får kæmpet sig tilbage til toppen…

Car 3

“Biler 3” er eminent…  Det er slet og ret en fremragende film, der som sagt holder niveauet fra de to foregående film og som efter min mening sågar også topper dem begge to og fremmaner en fuldstændig fornøjelig, underholdende og spændende film, hvor kvaliteten generelt er meget høj…  Med film nummer tre er vi 100% tilbage i at handlingen er centreret omkring bilvæddeløb, hvor man i den første film havde fokus på venskab og god etik, og hvor man i den anden film fik serveret en omgang hæsblæsende action med masser af spioner, agenter og ondsindede skurke…  “Biler 3” er en klassisk historie om en tidligere vinder, som bliver slået af nyere og yngre udgaver – og som skal kæmpe hårdt både fysisk og mentalt for at komme tilbage i bokseringen for at genvinde både ære og respekt omkring sin karriere…  Vi har set det i masser af film, og nu er det så også blevet anvendt i en animationsfilm fra Disney Pixar Studios…

Car 4

Filmen er spækket med sjove, underholdende, dramatiske og rørende øjeblikke, og de enkelte scener er virkelig godt skruet sammen og gør filmen som helhed til en oplevelse, som man kun kan stille sig yderst tilfreds over…  De velkendte karakterer fra de to første film er fortsat tilstede, men fylder denne gang meget mindre i deres tilstedeværelse, hvilket så giver plads til at introducere en række nye og spændende figurer, som selvfølgelig kommer til at spille en meget central rolle i denne tredje film i serien…  Det er vildt imponerende at være vidne til, hvordan man har formået at få formidlet en så herlig historie på en så dynamisk og levende facon, som man gør det her i “Biler 3″…  Kameraet flyver rundt i yderst veltilrettelagte baner, og de mange filmiske højdepunkter afvikles på fremragende vis, hvor man i visse tilfælde nærmest er ved at tabe både næse og mund af ren og skær benovelse over, hvordan det hele er skruet sammen…

Car 5

Jeg var meget positivt overrasket over “Biler”, jeg var ligeså begejstret over “Biler 2” – Og med “Biler 3” kan jeg kun sige, at jeg fra nu af elsker serien om Lynet McQueen…  Om man er ung eller gammel, så vil jeg mene, at man kun kan synes godt om at overvære de bedrifter, som den lille røde racerbil får udrettet…  Jeg var i hvert fald, som nævnt, yderst godt underholdt hele vejen igennem alle tre film – Og især her i den sidste film var jeg for alvor solgt…  Herfra kan jeg kun give min varmeste anbefaling i forhold til at give sig i kast med disse herlige film…

“Biler 3” får 5 ud af 7 stjerner.

starstarstarstarstar

Gennemsnit
0 ud af 7 stjerner. 0 har stemt.

Skriv et svar