“Tilbage til fremtiden 3”

back

Sidste del af den eventyrlige trilogi om at rejse i tiden sætter et fantastisk flot punktum for en film-serie, der har leveret suveræn familie-underholdning hele vejen igennem, samtidig med at den har været baseret på et yderst veldrejet manuskript, som både har indeholdt humor, charme, spænding og langt-ude-situationer…

back 3 2
Robert Zemeckis har siddet i førersædet af dette projekt, som Steven Spielberg har haft en stor finger med i, og sjældent er noget set så vellykket…

back 3 3
Denne gang er Marty McFly, spillet af Michael J. Fox, landet tilbage i 1885, hvor han skal redde sin gode ven Doc med tilbage til fremtiden, og som sædvanlig går det ikke stille for sig… Der er masser af forviklinger og masser af forhindringer undervejs, så missionen bliver bestemt ikke let…

back 3 4
Når der her på siden bliver skrevet, at tingene fortsætter helt i samme spor som de tidligere to film, så er alt egentlig sagt… Hvis man har set og synes godt om de to tidligere film, så kan man kun elske det sidste afsnit i serien… Endnu bedre bliver det, hvis man også elsker western-genren, for det hele foregår tilbage i tiden, hvor cowboy’erne herskede og dominerede i USA…
Gad vide om man i disse remake-tider spekulerer i at genskabe denne magiske film-serie…?
“Tilbage til fremtiden 3” får 7 ud af 7 stjerner.

Gennemsnit
0 ud af 7 stjerner. 0 har stemt.

Skriv et svar