“The Timber”

timber 2

“The Timber” er generelt en skuffende western…  Den starter egentlig ret godt ud, men falder hurtigt ind i en døs af depressive og usammenhængende facetter, hvor man som publikum langsomt hægtes af…  Det ender desværre med, at filmen bliver en skuffende forestilling, som man egentlig ikke bør spilde sin tid på…

To brødre lever som dusørjægere i et vinterkoldt område af USA, hvor de sætter afsted for at opspore en morder, der den seneste tid har hærget i området…  De kommer ret hurtigt på sporet af deres bytte, men pludselig hvirvles de ind i en kamp for overlevelse, da tingene udvikler sig i en helt anden retning, end de selv havde regnet med…

James Ransone as Wyatt

Der er simpelthen bare ikke rigtig noget at sige om denne film…  Det er virkelig en tynd omgang, hvor man ikke en gang kan blive benovet over de medvirkendes skuespilspræstationer…  For mig virker det som om filmen er en personlig selvopofrelse, som instruktør Anthony O’Brien har forsøgt at formidle gennem filmen, og derved få bearbejdet et psykisk traume…  Efterhånden som filmen skrider frem bliver den mere og mere underlig, hvor den pludselig tangerer over i de surrealistiske aspekter og man oplever flere drømmesekvenser, hvor en desillusioneret helt desperat forsøger at navigere ud af den knibe, som han er landet i…

“The Timber” blev for mig en skuffende filmoplevelse – og der er ingen tvivl om, at den vil gå i glemmebogen i løbet af ganske kort tid…  Hermed er I (læsere) så advaret – Lad være med at kaste Jer over denne film…

“The Timber” får 3 ud af 7 stjerner.

starstarstar

Gennemsnit
0 ud af 7 stjerner. 0 har stemt.

Skriv et svar