“Assassins Creed”

Assassins Creed 2

“Assassins Creed” er en visuelt imponerende og spektakulær filmoplevelse, hvor der i høj grad er sørget for, at underholdningsværdien er i top og hvor folkene bag filmen har gjort sig meget umage med både at få lavet en fed historie, at skabe intense scener ved brug af kamerateknik og klipning, samt at højne filmens generelle niveau med en lydside og et stykke underlægningsmusik, som er helt igennem fænomenalt…

I 1492 startede broderskabet Assassinerne, hvis fornemste opgave var at beskytte et helt specielt æble lavet af metal, som efter sigende skulle indeholde svaret på en gåde om evigt liv…  Det lykkedes, men i nutiden pønser en organisation på at få æblet i egne hænder, så de kan høste goderne…  De kidnapper en efterkommer til en af datidens Assassinere og med moderne teknologi lykkedes det dem at afdække hændelserne og spore æblets beliggenhed…

Assassins Creed 3

“Assassins Creed” er baseret på et af verdens mest berømte computerspil, og klart er forventningerne tårnhøje blandt de mange fans…  Personligt har jeg ikke prøvet at spille spillet, og har derfor ikke noget egentlig forkendskab til historien eller karaktererne…  Man får dog et ganske fint indblik i selve handlingsforløbet og kan også fint følge karakterernes udvikling og bevæggrunde – da de præsenteres helt igennem nydeligt…

Der er masser af action i filmen og tempoet er ret højt, hvilket så i hvert fald gør, at det aldrig bliver kedeligt…  Og med de mange tekniske og visuelle virkemidler tager filmen sig flot ud i sidste ende og resultatet er blevet ret så vellykket…
Michael Fassbender er fænomenal i hovedrollen og leverer faktisk en ganske fortræffelig præstation, som på nogle måder sågar imponerer…  Dette er jeg nødt til at sige, da jeg egentlig aldrig har været den store fan af skuespilleren… Han har dog den helt rette fysik – (er både veltrænet og muskuløs) – til at træde ind i rollen som Assassiner – og det sågar i en dobbeltrolle, hvilket kuriøst nok ikke er første gang…

Assassins Creed 4

“Assassins Creed” er altså generelt en ganske fin actionfilm, som jeg mener, at man sagtens kan kaste sig over, hvis man savner et par timer med god og spændende underholdning…

“Assassins Creed” får 5 ud af 7 stjerner.

starstarstarstarstar

Gennemsnit
0 ud af 7 stjerner. 0 har stemt.

Skriv et svar