“The Black Room”

Black 2

“The Black Room” er en ganske udmærket effektiv lille gyser, som både er skræmmende og som byder på uhyggelige og ret så klamme scener…

Et voksnet nyforelsket par flytter ind i et hus, hvor dæmoner og overnaturlige kræfter er på spil, og hvor der i fortiden har fundet nogle ret makabre mord sted…  Uvidende om, at det spøger, flytter parret ind og begynder at få dagligdagen til at fungere, men dæmonerne er sultne og tørster både efter blod, men i høj grad også efter seksuel nydelse, som også udøves både på den ene og den anden part i ægteskabet…  Snart begynder de at indse, at deres hjem er besat, men på det tidspunkt er det allerede alt for sent…

Black 3

Som nævnt er “The Black Room” ganske effektiv, men den er i sandhed også enormt centreret omkring det seksuelle og de udskejelser, som dette bringer med sig…  Allerede fra den allerførste scene bliver tonen lagt for, hvad man som publikum kan forvente resten af filmen, og lad mig bare sige, at det bestemt ikke er for børn…

Det er filmen for den sags skyld heller ikke hvad angår blodsudgydelser og gyselige splattereffekter – For også her får man råt for usødet serveret en temmelig god portion af begge dele.  Filmen er dog ikke decideret vulgær, men nok nærmere en hyldest til de slasher-film fra 1980’erne, som bestemt heller ikke var blege for at vise både lidt hud, nøgenhed og sex blandet med grufulde chokscener og bloddryppende filmiske sekvenser…

Black 4

Natasha Henstridge spiller hovedrollen som den attraktive kvinde, der forfølges og plages af de onde dæmoner, og hun leverer en ganske hæderlige præstation, hvor hun formår at bringe forskellige facetter frem i hendes karakter, som virker troværdige…  Henstridge slog for alvor igennem i 1995 i filmen “Species”, hvor hun især blev kendt for hendes vovede præstation i meget afklædt tilstand, og siden da har hun medvirket en hel del mindre kendte film, til trods for hendes generelt solide skuespil…

“The Black Room” er en ret okay gyser, som trods det seksuelle omdrejningspunkt, leverer et ganske godt gys…

“The Black Room” får 4 ud af 7 stjerner.

starstarstarstar

Gennemsnit
0 ud af 7 stjerner. 0 har stemt.

Skriv et svar