“Triple 9”

triple 9 2

“Triple 9” kunne på ingen måde leve op til mine forventninger – og filmen endte med at blive en katastrofal skuffelse for mig…

En gruppe kriminelle planlægger et kup, som involverer, at de skal skyde en betjent for aflede politiet og forlænge udrykningstiden hen til der, hvor kuppet begås…  Der er naturligvis en hel masse, som ikke falder i hak – og pludselig bliver det svært for den enkelte at finde ud af, hvem man egentlig kan stole på…

triple 9 3

“Triple 9” fungerer som en såkaldt action-crime-thriller, men den fungerer ikke specielt godt…  Det er ikke fordi, den mangler spænding – for på dette niveau er der godt gang i den, og der sker noget hele tiden…  Det, som filmen i allerhøjeste grad dog mangler, er en vedkommende historie, en sammenhængende handling – og især en række karakterer, som man kan involvere sig i og som man kan sympatisere med…

Som det fremgår af billedet, så er der ret mange skuespillere, som er fremhævet på plakaten, men deres figurer i filmen er desværre alt for hule og meget lidt interessante…  Så kan man jo egentlig spørge sig selv, hvorfor jeg valgte at sidde filmen til ende – og det simple svar hertil er, at jeg hele tiden håbede på at gennembruddet kom og at filmen i det mindste ville præsentere et anstændigt klimaks…

triple 9 4

“Triple 9” er ikke en specielt god film, og jeg vil dermed ikke anbefale, at man kaster sig over den…  Jeg kunne i hvert fald sagtens have undværet fornøjelsen…

“Triple 9” får 2 ud af 7 stjerner.

starstar

Gennemsnit
0 ud af 7 stjerner. 0 har stemt.

Skriv et svar