“Alle for tre”

alle 2

“Alle for tre” er bare en herlig film – Kort og godt…  Det er en af dem slags film, som er sprængfyldt med underfundig og charmerende humor – og som helt og fuldstændig aldeles falder i min smag…  De to første film i serien var begge virkelig veldrejede og godt udtænkt – og denne tredje film er absolut ingen undtagelse…

alle 4

Brødrene Timo og Ralphs gamle far dør og efterlader dem en arv i form af en gammel værdifuld motorcykel, som tilfældigvis er placeret hos deres hidtil ukendte søster i Italien…  Selvsagt rejser de dermed for at få motorcyklen med til Danmark, men i det sydlige udland får de naturligvis rodet sig ud i en farlig masse problemer, som ikke er helt så nemme at rode sig ud af igen…

alle 3

Som nævnt er filmen virkelig bare vidunderlig morsom og hyleskæg, hvor humoren generelt set bærer hele filmen… Både Rasmus Bjerg og Mick Øgendahl er fantastiske i hovedrollerne og deres karakterer er vildt karikerede, samtidig med at de er vildt sympatiske…  “Alle for tre” er garanti for et stensikkert herligt grin – og man bliver helt sikkert ikke skuffet, hvis man også kunne lide de to første film…

“Alle for tre” får 5 ud af 7 stjerner.

starstarstarstarstar

Gennemsnit
0 ud af 7 stjerner. 0 har stemt.

Skriv et svar