“Green Room”

green 2

Jeg havde simpelthen ikke troet, at jeg umiddelbart skulle vurdere “Green Room” som en af de absolut dårligste film, jeg nogensinde har set…!!!  Det er simpelthen en skandaløs omgang nonsens, der serveres – Totalt uden sammenhæng og totalt meningsløs…

green 3

Et rock-band besøger et øde landsted for at spille en koncert for et publikum, som fortrinsvis består af nazister og andre ekstreme grupper…  Pludselig bryder helvede løs, da en ondskabsfuld plan bliver iværksat af stedets ejer, hvor rock-bandet bliver spærret inde og må kæmpe sig tilbage til friheden…

green 4

Jeg har virkelig ikke specielt meget at skrive om “Green Room”, og heller ikke lyst til at bruge for meget af min tid på det…  Jeg kan nu, efter at have set filmen, kun undre mig over, hvorfor jeg overhovedet så den færdig…?  Jeg burde have slukket, men principielt ser jeg en film til ende, så der også er plads til omtaler af dårlige film her på siden…
Lad det dog være sagt med disse ord, at “Green Room” på ingen måde er værd at bruge tid på – Det er trash på allerlaveste niveau…

“Green Room” får 1 ud af 7 stjerner.

star

Gennemsnit
0 ud af 7 stjerner. 0 har stemt.

Skriv et svar