“Southbound”

south 4

“Southbound” er en lille antologi – (Det vil sige en samling af kortere film) – i gysergenren, som helt klart vækker nostalgiske minder tilbage fra 1980’erne, hvor det var meget populært at lave den slags film…  I “Southbound” er der blevet samlet fire små korte film, som i virkeligheden hænger ret godt sammen – og det er helt genialt, at man i overgangen fra den ene historie til den næste, blot skifter til en ny person i det samme set-up, for at videreføre historien fra en ny vinkel…  Og egentlig kommer der fire ret gode historier ud af det, som på den ene side hænger sammen, men på den anden side også er forskellige…

south 2

Jeg er ikke så vild med at afsløre for meget i mine anmeldelser, men i dette tilfælde gør jeg en undtagelse – for det er netop med den overraskende slutning og den sløjfe, som filmen binder til starten, at “Southbound” udmærker sig lidt ekstravagant…  Dermed ikke sagt, at der decideret er tale om en god film, men lige krøllen i slutningen er yderst fed… Ellers byder filmen på jævnt gys, hvor man især har gjort ret meget brug af blodige scener og makabre effekter, for at få publikum til at væmme sig og føle ubehag, frem for at fokusere på uhyggen og den uslebne horror…  Dermed så sagt, at “Southbound” mangler noget substans og en mere nervepirrende handling for rigtig at brage igennem hos mig…

south 3

Filmen lander på et middelmådigt niveau – og så er det op til folket derude, om de har lyst til at tjekke den ud eller ej… Der er ikke noget forgjort i at se filmen, men man kan også sagtens leve foruden…

“Southbound” får 4 ud af 7 stjerner.

starstarstarstar

Gennemsnit
0 ud af 7 stjerner. 0 har stemt.

Skriv et svar