“Marauders” (aka. “Raiders”)

marauders 2
“Raiders” – som hedder “Maruders” på original-sproget – er et eksempel på, hvordan en action-thriller-krimi ikke skal skrues sammen… Den er handlingsmæssigt virkelig dårlig og så er karaktererne bare virkelig udflydende… Ikke en gang Bruce Willis kan justere på det endelige resultat af denne film…
marauders 4
En gruppe maskerede mænd røver en bank og både politi og FBI bliver sat på sagen… Efterhånden, som tingene bliver trevlet op, viser det sig, at forbryderne har forbindelser helt oppe i de øverste lag blandt forretningsfolk og myndigheder, og det bliver selvsagt både svært og farligt for de folk, der skal varetage opklaringen…

marauders 3
“Raiders” er rodet på alle måder… Selv underlægningsmusikken, som ellers tydeligvis har til formål at skulle virke dynamisk og bombastisk, kommer til at virke rodet og fuldstændig ude af takt med de billeder, der bliver præsenteret på skærmen… Mest af alt er det dog på manuskriptsiden, at filmen fejler – og dette er virkelig en skam, da oplægget umiddelbart har virket som brugbart materiale…

marauders 5
Bruce Willis har ikke meget skærmtid i filmen, og har selvsagt heller ikke nogen større rolle… Han har dog altid stået som et idol for mig, og jeg håber, at han får en bedre rolle i de næste par film, som er planlagt… I “Raiders” flopper såvel Bruce som filmen…

“Raiders” får 2 ud af 7 stjerner.

starstar

Gennemsnit
0 ud af 7 stjerner. 0 har stemt.

Skriv et svar