“Gods of Egypt”

gods 3

Jeg havde virkelig mine bange anelser, da jeg besluttede at kaste mig over “Gods of Egypt”, da den i mange medier er blevet skældt rigtig meget ud af kritikerne. Jeg havde dog, allerede inden den udkom i biografen, sat den på min liste over film, som jeg ville glæde mig til at se.

gods 4

Jeg blev meget positiv overrasket over filmen, og mine bange anelser blev heldigvis manet til jorden, samtidig med at mine forventninger blev indfriet. For “Gods of Egypt” er et ganske formidabelt actioneventyr, hvor fantasien, magien og de ældgamle myter er omdrejningspunktet. Det hele er skruet flot sammen i en fortælling fra det gamle Ægypten, som både er spændende og dragende, og i enkelte scener holder man nærmest vejret i spænding over filmheltenes prøvelser.

gods 2

De computergenerede special-effekter er flot fremstillede og generelt er selve produktionsdesignet flot konstrueret, hvor fortællingen om de mytologiske guder helt kommer til sin ret. Det er et farvestrålende filmprojekt, hvor både handlingen og skuespillernes præstationer er yderst præsentable.

gods 5

Jeg var begejstret over filmen, og da det så nemt kan gå galt for netop film i denne genre, så var det herligt at opleve en positivt underholdende én af slagsen – også selvom den ikke ryger helt til tops.

“Gods of Egypt” får 5 ud af 7 stjerner.

starstarstarstarstar

Gennemsnit
0 ud af 7 stjerner. 0 har stemt.

Skriv et svar