“The silent storm”

silent 2
Dette britiske drama har ikke gjort sig videre bemærket under udgivelsen tilbage i 2014, og for så vidt er det egentlig ganske forståeligt…  Filmen virker ikke umiddelbart som noget, der er værd at bruge tid på, og jeg blev heller ikke synderligt beriget med en god film-oplevelse, da jeg valgte at se den…  Den byder slet og ret ikke på noget nyt eller overraskende, den afvikles i et meget langsommeligt tempo og karakterernes bevæggrunde er ikke specielt godt definerede…

silent 4
På en lille britisk ø lever der en præst og hans kone…  Øen er begyndt at blive affolket, da minen, som holdt livet på øen i gang, er blevet lukket, og arbejderne derfor draget afsted mod fastlandet…  Præsten er dog fast besluttet på, at han vil blive på øen, og da han kort tid efter får overdraget en ung mand i sin varetægt, begynder udviklingen at tage en uventet drejning for ham og hans kone…  Den unge mand forelsker sig nemlig i hans præstens kone – og omvendt, og hans måde at reagere på er med afsky og vrede, og kaster sin straf ned over dem begge to…

silent 3
Filmens centrale omdrejningspunkt er præsten og hans patriarktiske måde at leve livet på…  Han spilles af Damian Lewis, som er ganske overbevisende…  Derudover medvirker Andrea Riseborough og Ross Anderson, som spiller de to forelskede – og også de leverer troværdige præstationer…

silent 5
Jeg kedede mig ikke under filmen, men jeg blev heller ikke opløftet…  Stemningen er meget mørk og dyster, og man aner hele vejen igennem, hvordan tingene kommer til at udvikle sig…  Det er langt fra et mesterværk, men helt så dårlig var filmen heller ikke…  Måske nærmest bare lidt ligegyldig…

“The silent storm” får 4 ud af 7 stjerner.

starstarstarstar

Gennemsnit
0 ud af 7 stjerner. 0 har stemt.

Skriv et svar