“Captain America – Civil War”

captain 2

Jeg var meget skeptisk, da jeg kastede mig over den tredje film i rækken af Captain America-film.  Jeg kunne godt lide den første, men 2’eren var jeg knap så begejstret for. Dette skyldes især, at plottet i filmen var lettere intetsigende og mange af filmens scener var direkte barnlige (og desværre havde jeg samme uheldige oplevelse med den seneste “Avengers”-film)…

captain 3

“Captain America – Civil War” lægger dog rigtig godt ud med en super fed action-scene, hvor kameraføringen er fuldstændig mindblowing.  Derefter kører filmen derudaf i et mere ordinært tempo, hvor der bygges op til en noget meningsløs kamp mellem Captain America og Iron Man.  Undervejs introduceres vi for en stor håndfuld superhelte, som vi med garanti skal se meget mere til i kommende Marvel-film, og som med så meget andet film-materiale, der for tiden omhandler superhelte, så bygges der op til et forestående stort brag – (“Infinity War”)…

captain 4

Jeg syntes, at denne film havde en meget mere seriøs tone, end forgængeren havde, hvilket klædte filmen, men rent handlingsmæssigt var filmen ikke videre seværdig.  Så “Captain America – Civil War” lander som en middelmådig filmoplevelse.

“Captain America – Civil War” får 4 ud af 7 stjerner.

starstarstarstar

Gennemsnit
0 ud af 7 stjerner. 0 har stemt.

Skriv et svar