“Desierto”

desierto 2

Jeg havde høje forventninger til filmen “Desierto”, men de blev desværre ikke indfriet… Dermed ikke sagt, at filmen decideret var en skuffelse at overvære, for det var den ikke – men den var heller ikke det brag, som jeg havde håbet på…

En gruppe illegale indvandrere bryder over grænsen fra Mexico til USA… Her bliver de dog opdaget af en selvbestaltet grænsebetjent, som sætter jagten ind på gruppen… Snart efter er de reduceret til kun at tælle tre mand, og da de efterhånden har opdaget, hvilken fjende de er oppe imod, begynder kampen for overlevelse for alvor…

desierto 3

Som det kan læses af ovenstående, så er konceptet omkring filmens handlingsforløb ganske præsentabelt i forhold til at skabe forventninger om høje forventninger til underholdningsværdien… Det, der så går galt i filmen, er, at der i bund og grund ikke er nogen overraskelser undervejs…

Filmen er velspillet, og instruktøren har haft god flair for at skabe gode og solide billeder, som visuelt er blændende – men det er simpelthen ikke nok til at løfte filmens generelle niveau…

desierto 4

Jeg elsker lidt skæve film – dem som ikke betragtes som mainstream – og til disse tæller “Desierto” – men desværre bliver denne ikke en af mine favoritter…

“Desierto” får 4 ud af 7 stjerner.

starstarstarstar

Gennemsnit
0 ud af 7 stjerner. 0 har stemt.

Skriv et svar