“Teenage Mutant Ninja Turtles – Out of the Shadows”

 

Turtles 2

Det skal ingen hemmelighed være, at jeg var ret så positivt overrasket over den første af de ny-lancerede Turtles-film, og den positive overraskelse fortsætter helt klart i anden del af eventyret om de fire ninja-padders kamp mod den ondskabsfulde Shredder, som med sine soldater ved navn Fodklanen, har massive planer om at overtage verdensherredømmet…

Turtles 3

“Teenage Mutant Ninja Turtles – Out of the Shadows” fortsætter, hvor 1’eren slap, og byder på masser af underholdning i form af veltilrettelagte action-scener og herlig humor…  De fire muterede skildpadder indeholder masser af personlighed og charme, og sammen med de menneskelige medvirkende er der tale om et godt match… Megan Fox spiller endnu en gang reporteren April O’Neil, og det ville være lidt af en løgn, hvis man påstod, at hun ikke gør (især) det mandlige publikum lidt blød i knæene…  Hele verdens hankønsvæsner forelskede sig hovedkuls i Megan Fox på samme tid tilbage i 2007, hvor hun gjorde sin temmelig vovede entré i den første “Transformers”-film – og hånden på hjertet, mon så ikke også hun kan få nogle mandehjerter til at smelte, når hun i “Teenage Mutant Ninja Turtles – Out of the Shadows” bliver introduceret i den første scene hun medvirker i…???

Turtles 4

Med “Teenage Mutant Ninja Turtles – Out of the Shadows” skal man koble hjernen fra og slippe fantasien løs – Og hvis man evner dette, så får man en herlig historie om heltemod, og det godes kamp mod det onde…  Hele herligheden er iscenesat med sans for især de visuelle virkemidler og de mange detaljer – og hvor de visuelle effekter er gennemarbejdet til perfektion, så det hele smelter sammen til en herlig film med en underholdningsværdi, som uden tvivl er til den positive side…

“Teenage Mutant Ninja Turtles – Out of the Shadows” får 5 ud af 7 stjerner.

starstarstarstarstar

Note: Læs anmeldelsen af den første film andetsteds her på sitet…

Gennemsnit
0 ud af 7 stjerner. 0 har stemt.

Skriv et svar