“Skat, børnene er skrumpet”

honey 2

Genså “Skat, børnene er skrumpet” – eller som den hedder på originalsproget “Honey, I shrunk the kids”…

Det er en herlig familiekomedie fra 1989 med en veloplagt Rick Moranis i hovedrollen, som den nørdede far, der opfinder et apparat, der kan få ting til at skrumpe… Således får han ved et uheld skrumpet både sine egne og naboens børn…

honey 3

Man er herlig underholdt – og måske især på grund af det nostalgiske islæt fra 1980’erne, som filmen bærer præg af, og som jeg er vokset op i… Effekterne er ganske gode, omend man godt kan fornemme og se, at de har en del år på bagen – og at der på 30 år er sket rigtig meget på området…

Som familieunderholdning en lørdag aften er det et herligt alternativ til de tilbud, som man ellers kan støde på i tossekassen…

“Skat, børnene er skrumpet” får 5 ud af 7 stjerner.

starstarstarstarstar

Gennemsnit
0 ud af 7 stjerner. 0 har stemt.

Skriv et svar