“The Huntsman – Winter’s War”

huntsman 2

Fortsættelsen til “Snow White and The Huntsman” hedder slet og ret “The Huntsman – Winter’s War “…

Filmen foregår parallelt med den første film, hvor den onde dronnings søster er draget mod nord, hvor hun har erobret sig et rige… Hun hersker over frost, kulde og is og da spejlet fra historien om Snehvide er ved at falde i hænderne på hende, bliver en kriger hyret til at forhindre dette i at ske…

Denne film er på ingen måde specielt god – For det er både om tynd historie, der bliver serveret og så er skuespillernes præstationer ikke sådan videre at prale af…  Sammenholdt med at der i stor grad savnes både spænding og sammenhæng, samt at historien bare ikke fanger, så bliver den overordnede filmoplevelse kun til en middelmådig en af slagsen – og det sågar i den dårlige ende af skalaen…

huntsman 3

Jeg har nævnt det i andre anmeldelser også, og bliver også nødt til det her i denne – Men Chris Hemsworth leverer på ingen måde en storslået præstation som skuespiller… Jeg forstår slet ikke, hvordan han har fået så mange jobs i Hollywood – For hans talent er helt sikkert yderst begrænset… Han alene ødelægger dog ikke denne filmoplevelse, men han gør den bestemt heller ikke bedre…

Og hvis så bare special effekt-holdet ville gøre sig lidt mere umage, så kunne det være, at man havde hevet lidt af det negative over på den positive side…

“The Huntsman – Winter’s War ” er desværre en skuffelse – og kan slet ikke hamle op med den første films kvalitet…

“The Huntsman – Winter’s War” får 3 ud af 7 stjerner.

starstarstar

Gennemsnit
0 ud af 7 stjerner. 0 har stemt.

Skriv et svar