“Den femte bølge”

bølge 2

“Den femte bølge” er en dystopisk film, der handler om, at vores jord bliver invaderet af fremmede væsner fra rummet, som derefter forsøger udrydde den menneskelige befolkning fuldstændig samtidig med, at de vil forårsage masseødelæggelser i stort set hele verden…

Filmen var ikke én, som jeg kom helt op at ringe over, men den var heller ikke dårlig…

bølge 3

Chloé Grace Moretz spiller fortrinligt, og der er masser af spændende scener i filmen… Desværre er det hele også en smule for overdrevet og plat til, at man kan tage tingene helt alvorlige, og underholdningsværdien falder en smule efterhånden, som filmen skrider frem… Filmen bliver derfor ikke helt det spændingsbrag, som jeg lidt havde forventet, at den skulle blive…

“Den femte bølge” får 4 ud af 7 stjerner.

starstarstarstar

Gennemsnit
0 ud af 7 stjerner. 0 har stemt.

Skriv et svar