“Sorgenfri”

sorgenfri 2

Så den danske gyser “Sorgenfri” i aftes, og jeg havde ikke helt ringe forventninger til filmen, men desværre blev det på ingen måde tale om en gyser, som kommer op på højde med fx “Nattevagten” eller “Sidste time” fra midten af 1990’erne…

sorgenfri 3

“Sorgenfri” stjæler rigtig meget fra den amerikanske tv-serie “The Walking Dead”, men den formår slet ikke at ramme samme niveau… Det hele ender med at blive totalt ordinært og kommer desuden også til at fremstå som noget venstrehåndsarbejde fra instruktør Bo Mikkelsen – det er langt fra overbevisende og tilmed også lidt af en skændsel for dansk filmproduktion, der ellers for tiden er på vej op i den store liga…

“Sorgenfri” er hurtigt glemt, og bestemt ikke værd at bruge tid på…

“Sorgenfri” får 3 ud af 7 stjerner.

starstarstar

Gennemsnit
0 ud af 7 stjerner. 0 har stemt.

Skriv et svar