“Deadpool”

deadpool 3

Marvel går nye veje med filmen “Deadpool”, hvor det usmageligt komiske blandes med udpenslede voldsscener… På denne konto vandt filmen en del point blandt de hungrende fans – men jeg må sige, at jeg ikke var videre begejstret for idéen…

På mange måder er “Deadpool” i sandhed meget opfindsom – såsom at indeholde ekstravagante og teknisk veludførte actionscener, rappe replikker med referencer til mange af de helt store klassikere, samt et kækt og klædeligt tempo – men filmen mangler dybde i både personskildringen og 100 % i selve handlingsforløbet.

deadpool 2

Jeg syntes, at det på ingen måde var passende at integrere figurer fra det dybt seriøse X-Men-univers i en så plat og useriøs film, som “Deadpool”er… Der er ingen tvivl om, at karakteren er unik, men for pokker – Marvel handler primært om superhelte, og her skyder “Deadpool” langt forbi.

“Deadpool” får 4 ud af 7 stjerner.

starstarstarstar

Gennemsnit
0 ud af 7 stjerner. 0 har stemt.

Skriv et svar