“The Finest Hours”

finest 2

I 1952 raser en storm, der får to olietankere til at knække over… Kystvagten bliver sat ind og den forestående redningsaktion bliver intet mindre end et mirakel, da oddsene for at overleve er meget små…

Disney har produceret dette spændende og intense drama, som man bare bliver grebet af… De højdramatiske scener er voldsomme og selvom man kender udfaldet på forhånd, så er det alligevel lykkedes at skabe spænding i alle filmens momenter…

Dybest set, så er filmen både en hyldest til redningsfolkene, men det er i sandhed også en kærlighedshistorie… Chris Pine i hovedrollen er rigtig, og han får stærk støtte fra samtlige af de øvrige medvirkende…

Ros til Disney – ikke kun for at have skabt en god og underholdende film, men også for at gøre sig så hulens meget umage med at få genskabt både miljø og kulisser fra 1950’ernes USA…

“The Finest Hours” er god lørdagsunderholdning for hele familien – og især når ens børn er blevet så store, at tegnefilm ikke behøver at være det første man vælger…

“The Finest Hours” får 5 ud af 7 stjerner.

starstarstarstarstar

Gennemsnit
0 ud af 7 stjerner. 0 har stemt.

Skriv et svar