“Edge of tomorrow”

28676_Quad+date.indd

Efter 14 dages ferie i Frankrig er jeg så tilbage med den første film-anmeldelse – og hold da op, hvor var det tiltrængt med 2 timer foran tossekassen med fed underholdning…
“Edge of tomorrow” leverer en spændende, medrivende og anderledes historie om jordens undergang end set tidligere – der er fart på, og så er den flot og velspillet…

edge 2
I en nær fremtid er Jorden blevet invaderet af nogle uovervindelige rumvæsener, der er udstyret med en intellignes, der overstiger alt, hvad man tidligere har oplevet… Flere dele af verden ligger hurtigt i ruiner og millioner af mennesker har mistet livet… Militæret har udviklet en special-styrke, som skal tage kampen op mod fjenden fra det ydre rum, og for Major Cage, spillet af Tom Cruise, bliver det noget af en kamp ud over det sædvanlige…

edge 3
Min sommerkavalkade af film med Tom Cruise slutter med “Edge of tomorrow” – en film, som jeg havde glædet mig til at se, og som jeg klart nok også håbede på var værd at se… Jeg har tidligere nævnt at science fiction-genren den seneste årrække har været inficeret med en del skuffende oplevelser til trods for en fed rollebesætning… “Edge of tomorrow” skuffer ikke… Der er tju-bang i massevis, som er yderst raffineret lavet, men det mest interessante er historien, som i en lang uendelig strøm gentager sig selv – (Deraf ordene; “Live – Die – Repeat”.)

edge 4
“Edge of tomorrow” er en fed film, men den ryger ikke helt til tops… Man er underholdt hele vejen, og som nævnt er plottet voldsomt interessant, men dybden i filmen savnes en smule… Ikke fordi denne genre nødvendigvis appellerer til at skulle indeholde dybde, men det klæ’r alligevel en film, når plot, indhold og dybde går op i en højere enhed… Der er masser af teknisk lir i filmen, som i høj grad vil få drengene til at “synes godt om”, men der er ikke ubetinget tale om en film for drenge/mænd… Der er kræset rigtig meget for at få hele scenariet til at se stort og flot ud, og det lykkedes ganske godt – til trods for at krigsscenerne forekommer en del kaotiske… Det går stærkt og der er mange detaljer, men teknisk flot er det lavet…

edge 5
“Edge of tomorrow” får 5 ud af 7 stjerner.

Gennemsnit
0 ud af 7 stjerner. 0 har stemt.

Skriv et svar