“Safe Haven”

safe 1

Så “Safe Haven” af den svenske instruktør Lasse Hallström sammen med Mai-Britt i går aftes – og det var en film-oplevelse, som var opløftende på mange måder…

safe 2
For det første er historien velskrevet, spændende og vedkommende – og super raffineret fortalt uden at de lange dvælende scener begynder at fylde – som tilfældet ofte er, når romantiske film ruller over skræmen.
For det andet er den super velspillet af et ungt og forholdsvist ukendt skuespilsensamble, hvor de to hovedrolleindehavere oser af charme og overskud, alt imens de fylder deres roller ud på yderst troværdig måde.
For det tredje er handlingen overraskende og krydret med kærlighed, romantik, drama, venskab, og et nervepirrende sideløbende handlingsforløb, hvor afdækningen af Kate´s fortid finder sted. Ned i gryden med alle disse ingredienser, rør lidt rundt og du står med denne helstøbte og absolut seværdige film…

safe 3
Og hvor er det glædeligt, at Lasse Hallström, selv om han er blevet stor i Hollywood, kan bevare sin jordnærhed og lave film, som fascinerer og fortryller, uden at bruge store Hollywood-virkemidler som Special FX eller overdrevne computer-animationer. “Safe Haven” er en film helt nede på jorden – og man bliver lidt betaget af den måde, som det lille samfund, hvor handlingen udspiller sig, kan fungere på. No stress – og masser af tid til at gøre de ting, som giver mening og værdi i livet…

safe 4
“Safe Haven” kan hermed varmt anbefales…

“Safe Haven” får 6 ud af 7 stjerner.

Gennemsnit
0 ud af 7 stjerner. 0 har stemt.

Skriv et svar