“Mutant X”

x 1

Så tog jeg den tunge beslutning at sige farvel til TV-serien “Mutant X”.
Efter 10 middelmådige afsnit tror jeg simpelthen ikke på, at serien bliver bedre, så den er nu lagt på hylden.
Manden i midten – Adam – er leder af en gruppe mutanter med overnaturlige evner, der forsøger at bekæmpe en smålig videnskabsmand, som forsøger at udrydde mutanterne på vores jord…

x 2
Serien er simpelthen for primitiv efter min smag – også selv om jeg egentlig holder utrolig meget af det overnaturlige, science fiction, og super-helte-film generelt. Med afsnit 10 (der er ialt 66 afsnit) lukker og slukker jeg for serien, og mener ikke jeg går glip af noget. Så hvis der sidder nogen derude, som mener noget andet, så giv mig lige et praj.

“Mutant X” – Sæson 1 (de første 10 afsnit) får 2 ud af 7 stjerner.

Gennemsnit
0 ud af 7 stjerner. 0 har stemt.

Skriv et svar