“24 timer” – Sæson 5

245 1

Så blev jeg færdig med sæson 5 af “24 timer” – og hvilket brag af en sæson…
Åndeløs spænding fra start til slut – med flere overraskelser gemt i ærmet, end man overhovedet kan forestille sig, og med en slutning, der er helt urimelig i forhold til, at man regnede med, at alt endte godt…

245 2

Jeg kan kun tilslutte mig min søn, Lucas, da han fortalte mig, at sæson 5 slutter med den største cliffhanger, så man bare ikke kan lade være med at se den næste sæson, hvilket jeg så starter på i næste uge…
Hvis man endnu ikke er hoppet på “24 timer”, så er det da tid til at få startet…

24:  Kim (Elisha Cuthbert) returns to CTU in the 24 episode "Day 5: 6:00 PM-7:00 PM” that aired as the second part of a special 24 two-hour event Monday, March 6 (8:00-9:00 PM ET/PT) on FOX. ©2006 Fox Broadcasting Co. Cr: Kelsey McNeal/FOX   

Glem alt om kedelige engelske krimier på DR1 og platte stand-up-shows på ZULU, og få så set noget ordentligt fjernsyn. “24 timer” med agent Jack Bauer skuffer absolut ikke.

“24 timer” – Sæson 5 får 7 ud af 7 stjerner.

Gennemsnit
0 ud af 7 stjerner. 0 har stemt.

Skriv et svar