“The Killing” – Sæson 1

killing 1

Uha, uha… Så blev Mai-Britt og jeg færdig med første sæson af TV-serien “The Killing”, som er en kopi af den danske serie “Forbrydelsen” med Sofie Gråbøl i hovedrollen.
“The Killing” lægger sig meget tæt op ad den danske version, hvor den kun afviger på ganske få punkter – som især gør sig gældende i slutningen…

killing 2
Handlingen er dramatisk og nervepirrende – og skåret som en klassisk “hvem-gjorde-det?-krimi”. Sofie Gråbøl er langt bedre i rollen som Sarah Lund end Mireille Enos er det i rollen som Sarah Linden, men efterhånden som episoderne skrider frem, så begynder man også at acceptere Mireille’s fortolkning af den indadvendte efterforsker.
Om man bedst kan lide den danske eller den amerikanske version, vil jeg lade være op til folk selv at afgøre. Jeg var underholdt af begge – selv om danskerne kan noget helt særligt med den slags serier, som amerikanerne ikke kan…

killing 3
Mai-Britt og jeg er i hvert fald sikre på, at vi ikke stopper her – vi er nødt til at have den næste sæson med. Så der ligger 13 forhåbentlig spændende afsnit og venter… Hurra for Netflix!!

“The Killing” – Sæson 1 får 6 ud af 7 stjerner.

Gennemsnit
0 ud af 7 stjerner. 0 har stemt.

Skriv et svar