“Alias” – Sæson 1

alias 1

Jeg er vild med TV-serien “Alias” – og har nu afsluttet første sæson…
Der er dømt spænding, drama, action, og nervepirrende afsløringer igennem hele serien, og tro mig, at her bliver du hooked…
“Alias” handler om Sydney Bristow, som er dobbeltagent – ansat hos SD-6 (the bad guys) og samtidig ansat hos CIA (the good guys). Hun har en eneste mission – nemlig at knuse SD-6, fordi de dræbte hendes kæreste, da han fik lidt for meget nys om, at Sydney arbejdede der…

alias 2
Det, der gør “Alias” så super-spændende, er den vildt interessante og dybt uforudsigelige person-udvikling hele serien igennem. Der skrælles lag af efter lag, og der er mange lag – Det er vildt imponererende, at manus-forfatterne har kunnet få samlet så mange tråde, og samtidig stadig gøre det hele interessant.
Sydney Bristow spilles af Jennifer Garner, og hun er som skræddersyet til rollen – Hun spiller fantastisk.
Så er der masser af action-scener i serien, hvor Sydney er på forskellige missioner…

alias 3
Serien er vildt godt iscenesat – hyper-moderne filmet, og fortalt med en helt igennem gennemført nerve, som luller seeren helt ind i handlingen.
Første sæson har 22 cliffhangers, og slutter naturligvis med en af slagsen, som gør, at man bare må se mere. Og jeg glæder mig rigtig meget til de næste 4 sæsoner… YEAHHHHH!!!

“Alias” – Sæson 1 får 7 ud af 7 stjerner.

Gennemsnit
0 ud af 7 stjerner. 0 har stemt.

Skriv et svar