“24 timer” – Sæson 6

246 1

Wow – For en sæson…
Sjette sæson af TV-serien “24 timer” når nye højder i spændingsmomenter og dramatiske øjeblikke – Hold op for en fed oplevelse…

246 2
Jack Bauer er tidligere CTU-agent (CTU står for counter terrorist unit, som på dansk bliver til anti-terror-enheden.) Han er omdrejningspunktet for serien, og endnu en gang hvirvles han ind i et hæsblæsende døgn, hvor Los Angeles er truet af et atom-angreb fra nogle skumle terrorister.
Sæson 6 er spækket med alt det gode – og forventningerne bliver mere end indfriet, efterhånden som handlingsforløbet ruller sig ud. (Det er samtidig også den mest voldelige sæson indtil nu – en del scener er meget ubehagelige)…

24: Jack (Kiefer Sutherland) is on the move to find the remaining suitcase bombs in the 24 episode "Day 6: 3:00 P.M. - 4:00 P.M." which aired on Monday, Feb. 19 (9:00-10:00 PM ET/PT) on FOX. ©2007 Fox Broadcasting Co. Cr: Kelsey McNeal/FOX

Der sker noget hele tiden – der er masser af action, og handlingen tager nogle helt uventede drejninger – i enkelte afsnit tager den sågar tre til fire af disse drejninger – og dermed er intet som helst til at forudse i denne sæson, der samtidig også er meget følelsesbetonet.
Helt overraskende får Jack klaret skærene allerede to tredjedele inde i sæsonen, og den sidste tredjedel bruges til at lukke alle de tråde, der blev spundet i løbet af de første 16 afsnit, samtidig med at handlingen drejer over i et indviklet og kompliceret strategisk efterspil, der klart får konsekvenser for den næste sæson (eller de næste sæsoner)…

246 4
Kiefer Sutherland spiller rollen som Jack Bauer med stor overbevisning, og de øvrige medvirkende gør alle deres ypperste for at gøre serien til det den er – nemlig underholdning af højeste karat.
Top-karakter til “24 timer” – og stor ros til holdet bag, som endnu en gang får lavet en slutning, der er rørende og troværdig (men ikke nogen cliffhanger).

“24 timer” – Sæson 6 får 7 ud af 7 stjerner.

Gennemsnit
0 ud af 7 stjerner. 0 har stemt.

Skriv et svar