“The Purge”

purge 1

Nogen gange skal man bare se en dårlig film – og “The Purge” var sådan en…
Jeg kan sige rigtig meget dårligt om “The Purge”, men jeg vil ikke lade negativismen fylde her på siden… Det skal dog nævnes, at selve konceptet omkring handlingsforløbet i “The Purge” er fuldstændig lamt. I en nær fremtid er der i USA blevet lavet en lov om, at der på en bestemt nat én gang om året, må udøves grænseløs vold. Regeringen anser dette indgreb som et nødvendigt onde, fordi de på den måde kan få renset ud i de kriminelle – de slår simpelthen hinanden ihjel. Nå, men det er nu ikke det, som “The Purge” handler om…

Vigilandia

Filmen handler om en familie, der har så mange penge, at de har formået at sikre deres hus fuldstændig imod indbrud, og på denne nat, hvor vold og kriminalitet er tilladt, er det ganske passende, at familien kan forskanse sig imod indtrængende. Alligevel er der en gruppe mennesker, som forsøger at bryde ind i familiens hus, og naturligvis lykkedes det dem – og så er familien jo ellers jagtet vildt i deres voldsomt store villa…

purge 2
Behøver man sige mere…? Det lyder plat, og er plat…
Hvis man skal se en ordentlig kvalitetsfilm, der bygger lidt på samme koncept om, at en familie bliver jagtet i deres eget hjem, så skal man vende sig mod film som “The last house on the left”, der byder på nervepirrende spænding, “The Strangers”, som også er langt mere troværdig end “The Purge” eller sågar “Hostage” med Bruce Willis og som er langt mere action og spændingspræget…

purge 4
Jeg er absolut ikke begejstret for “The Purge”, og skal heller ikke se 2’eren, som er lige på trapperne – Men sommetider skal man vel se en dårlig film…

“The Purge” får 2 ud af 7 stjerner.

Gennemsnit
0 ud af 7 stjerner. 0 har stemt.

Skriv et svar