“Det vilde dusin”

dusin 1

“Far til fire” på amerikansk eller skal man sige “Min søsters børn” på amerikansk… Det er lige fedt…
Under alle omstændigheder underholder “Det vilde dusin” med Steve Martin i hovedrollen mindst lige så meget som de nævnte film på dansk…

dusin 4
Steve Martin spiller familiens overhoved, der, sammen med sin kone gennem mange år, har fået produceret 12 skønne unger – Et helt dusin, og det er sin sag at have så mange børn, når der skal organiseres en hverdag, hvor der skal smøres madpakke, laves lektier, tages stilling til skænderier og løses konflikter. Steve bliver tilbudt et job, som han ikke kan sige nej til, og derfor må familien flytte – men det er ikke let at kombinere karriere, flytning og 12 utilfredse unger, samtidig med at mor tager til New York en hel måned i forbindelse med hendes karriere…

dusin 3
Der er masser af humoristiske scener i filmen, og den kan nydes i alle aldersgrupper. Et plus er, at den ikke på noget tidspunkt kammer over og bliver plat, men at den holder en straight tone hele vejen igennem.
Steve Martin spiller rollen som far på sin sædvanlig overbevisende måde, mens alle hans unger er castet med et stort talent for skuespillet – og de yder deres allerbedste på hver deres charmerende og uimodståelige facon…

dusin 2
“Det vilde dusin” er en rigtig familie-film, og den har stor underholdningsværdi. Jeg er bare glad for, at jeg kun har 3 børn…

“Det vilde dusin” får 5 ud af 7 stjerner.

Gennemsnit
0 ud af 7 stjerner. 0 har stemt.

Skriv et svar