“Tømmermænd i Thailand”

hang 1

Så skete det igen… Jeg så opfølgeren på en middelmådig film, som egentlig slet ikke skulle have været set…
Så skete det igen… De fire kammesjukker fra den første Tømmermænd-film har tømmermænd igen.
Denne gang er de i Thailand, hvor den ene af de fire kammerater skal forestå sit bryllup med sit livs udkårne, men natten før brylluppet bliver endnu en gang ikke som de forventer. De vågner op med de vildeste og voldsomste tømmermænd og tillige har de hukommelsestab. Brudens bror er denne gang med, og han er forsvundet midt i den vilde nat, og derfor går den vilde jagt på at få optrevlet, hvad der er sket, så de kan få fundet ham igen, og således at brylluppet kan stå…

(L-r) BRADLEY COOPER as Phil, KEN JEONG as Mr. Chow, ED HELMS as Stu and ZACH GALIFIANAKIS as Alan in Warner Bros. PicturesÕ and Legendary PicturesÕ comedy ÒTHE HANGOVER PART II,Ó a Warner Bros. Pictures release.

“Tømmermænd i Thailand” er den danske titel på den anden film i den-for-mig-af uforståelige-grunde-populære film-serie. Primært savner jeg humor – god gammeldags humor, der serveres på en charmerende facon. Dette er ikke tilfældet med “Tømmermænd i Thailand”…

hang 3
Jeg er vokset op med Eddie Murphy, der altid havde en rap replik at fyre af. Jeg har oplevet Jim Carrey, der på en rablende vanvittig, men samtidig charmerende facon har leveret humor efter min smag. Det er den slags humor og charme som “Tømmermænd i Thailand” fuldstændig mangler og fuldstændig går fejl af…

hang 4
I filmen er der ikke meget humor, der appellerer til min smag, og som nogle sandsynligvis vil påstå, så stod jeg ikke forrest i køen, da humoren blev delt ud, men jeg mener dog, at jeg kan bedømme, når noget er sjovt på en kvalitetsmæssig høj facon, og hvornår noget bare er dybt plat og meningsløst, og hvor humoren er søgt.
“Tømmermænd i Thailand” lykkes absolut ikke – men alligevel så skete det igen, og nu vi er ved det, så skal 3’eren da også lige kværnes med det spinkle håb om, at det kun kan (at det kun må og skal) blive bedre.

“Tømmermænd i Thailand” får 2 ud af 7 stjerner.

Gennemsnit
0 ud af 7 stjerner. 0 har stemt.

Skriv et svar