“Miami Vice” – Sæson 2

miami 1

Miami Vice – sæson 2 er nu netop afsluttet…
De to betjente Sonny Crockett (den lyse) og Ricardo Tubbs (den mørke) arbejder i Miami Vice, som er politiets narkoafdeling i Miami. De forsøger at sætte en stopper for alle de store narkobaroner, men kampen synes uendelig lang.
Sæson 2 fortsætter i samme niveau som den første sæson. Masser af action, dramatiske scener, intriger, biljagter, og stemningsfulde billeder ledsaget af super-fed 80’er-musik…

miami 2
Jeg stiftede første gang bekendtskab med Miami Vice i mine barndomsår, hvor jeg så TV-serien på tysk TV. Serien gjorde indtryk på mig, og nu er jeg så i gang med et gensyn af seriens fem sæsoner, der svarer til 110 afsnit. Der er noget dragende over serien, men et gensyn her i 2014 viser tydelige tegn på forældelse. Det kan man dog sagtens se bort fra, hvis man udelukkende gerne vil underholdes…

miami 3
Mine ynglingsafsnit fra sæson 2 tæller tre styks;
Afsnit 8 (“Bushido”), hvor Crockett og Tubbs’ chef (Castillio) bliver en del af operationen. Dette afsnit har også et langt mere personligt islet, og er bare hele vejen igennem intenst spændende, hvor teamet fra Miami Vice er sat til at beskytte et vidne.
Afsnit 15 (“Little Miss Dangerous”), som er en barsk omgang, der handler om handel med kvinder.
Afsnit 22 (“Sons and lovers”), som er sæsonens afsluttende afsnit, og samtidig også oplægget til næste sæson. I serien er der en gennemgående historie, der handler om opklaringen af mordet på Tubbs’ far. Denne gennemgående historie er på de to første sæsoner fordelt over 5 afsnit, så den er ikke så hyppig. Men “Sons and lovers” tager tråden op, og giver samtidig serien et præg, som man kommer til at forvente fortsætter i den næste sæson…

miami 4
En lille note: Til det folk, som tænker, at en TV-serie fra 80’erne er noget forældet pjat, så er der i 2006 lavet en spillefilm, der baserer sig på TV-serien, hvor Colin Farrell og Jamie Foxx spiller hovedrollerne. Den kan godt anbefales – også selv om man ikke har set TV-serien.

“Miami Vice” – Sæson 2 får 5 ud af 7 stjerner.

Gennemsnit
0 ud af 7 stjerner. 0 har stemt.

Skriv et svar