“Snow Sharks”

snow 1

Vi gjorde det… Vi så “Snow Sharks”… Hvor dum kan man lige være…? Vi havde jo set en dårlig haj-film, så hvorfor se endnu én…?
Til alle Jer derude, som tror at der er håb for at en af de rigtig mange haj-film, der bliver spyttet ud fra Hollywood lige for tiden, er bare nogenlunde god; LA’ VÆR’… – Der er ikke håb… De bliver ikke gode…
På et skisportssted i det allernordligste USA er en indiansk myte blevet levende. En dæmon fra bjerget slippes fri og gør det af med alle, der befinder sig på skisportsstedet. En dæmon i skikkelse af en haj… En dæmon med det skrækindjagende navn; Skukkum…

snow 2
Hajerne flyder rundt i sneen, som om det var vand – springer op og gør det af med turisterne… Det er konceptet i denne film…
“Snow sharks” er ikke uhyggelig…
“Snow sharks” er ikke godt lavet…
“Snow sharks” er virkelig dårlig kvalitet…
“Snow sharks” er virkelig kedelig…
“Snow sharks” er det platteste platte, der findes på film…

snow 3
Vi så “Sand sharks” for nogle uger siden, som gik rent ind på en sidste plads på min top-liste over film… “Snow sharks” ligger også nede i bunden. “Sand sharks” bliver dog til kult, fordi den virkelig er hovedrystende dårlig. “Snow sharks” bliver bare glemt…
I 1975 kom “Jaws” (“Dødens gab”) til de danske biografer. Det var en haj-film af stor kvalitet – En haj-film, der sågar holder den dag i dag – En haj-film, som ligger ret højt på min top-liste over film – En haj-film lavet af den dengang spirende instruktør, Steven Spielberg. Han havde en drøm om at lave film – men ikke bare film, men film-magi, der skulle tryllebinde og fængsle publikum. Dette er især lykkedes med Steven Spielberg’s efterhånden rigtig mange film, som alle er af stor kvalitet. Steven Spielberg er manden, der opfandt haj-filmen… Hvis han i dag lå i graven, ville han vende sig… Han er dog i levende live, og græmmer sig helt sikkert over “Snow sharks” mangel på kvalitet… Mangel på entusiasme fra filmmagerne… Mangel på at en drøm, om at lave en film, bliver en realitet…

snow 4
“Snow sharks” er nemlig en skændsel mod Steven Spielbergs film fra 1975 og det er sørgeligt, at man i dag ikke er mere bevidst om, at skulle spytte noget kvalitet ud til den film-hungrende masse…
Så nu er det nævnt en hel masse dårlige ting om “Snow sharks” – Jeg håber, at budskabet er trængt ind, ellers er I altså selv skyld i det…
Hold Jer fra denne film…
Hold Jer fra “Snow sharks”…
Knudsen-familien ser i hvert fald ikke flere dårlige haj-film…

“Snow Sharks” får 1 ud af 7 stjerner.

Gennemsnit
0 ud af 7 stjerner. 0 har stemt.

Skriv et svar