“Daddy Day Care”

daddy 1

Når man er en familie og man har små størrelser i huset, så ser man en del børnevenlige familiefilm… “Daddy Day Care” er endnu en af dem…
Eddie Murphy, der for alvor var kendt og populær blandt de unge og de voksne i 80’erne med sine talrige morsomme roller i forskellige succesfulde film, spiller en familiefar, som arbejder i et reklamebureau. Det går dog ned ad bakke for ham, og han må derfor finde andre græsmarker, hvor han kan tjene til føden. Et kreativt indfald får ham på den tanke, at han vil starte sin egen lille private børnehave. Hans evner rækker dog ikke helt til at matche opgaven, og de små poder giver ham hans livs største udfordring…

daddy 2
“Daddy Day Care” indeholder ingen særlige sindssygt morsomme scener, men holder hele vejen igennem en mere jævn og helt igennem alvorlig og serløs tone. Klart nok er scenerne, hvor børnene driver den stakkels Eddie til vanvid okay sjove, men et overdrevent hylemorsomt niveau skal man finde i en anden slags film…

daddy 3
Eddie Murphy spiller som sædvanlig ganske hæderligt og hans charmerende væsen er fremtrædende. Den store skuespilsmæssige udfordring har filmen dog ikke givet ham, og man får ikke muligheden for at se ham i fuld udfoldelse her i “Daddy Day Care”…

daddy 4
Hvis man vil have en aften sammen med familien og sine unger, så er “Daddy Day Care” et godt bud på en film, som kan nydes af stort set alle aldersgrupper. Med popcorn og sodavand til børnene og rødvin og chips til de voksne kører den rent hjem…

“Daddy Day Care” får 4 ud af 7 stjerner.

Gennemsnit
0 ud af 7 stjerner. 0 har stemt.

Skriv et svar