“Relic Hunter” – Sæson 1

relic 1

Når George Clooney toner frem på skærmen, så er min kone ikke til at komme i kontakt med – Jeg kan godt glemme det…

relic 2
Tja, modstykket til George Clooney må så være Tia Carrere, som har hovedrollen i TV-serien “Relic Hunter”.
Tilbage i 1992 tonede Tia Carrere frem på skærmen i den vanvittigt morsomme “Wayne’s World”, og hun tog sig fantastisk ud på det store lærred. Sidst i 90’erne blev det så til “Relic Hunter”, som er en meget letbenet action-komedie, (som minder en lille smule om Indiana Jones, fordi Indy og Sidney Fox, som hovedpersonen i “Relic Hunter” hedder, begge er interesserede i gamle artefakter).

relic 4
Man slår alt fra oppe i hovedet, når man skal se “Relic Hunter” og lader sig underholde af de små interessante historier, som fortælles.
Det er bestemt ikke alle afsnit, som er lige underholdende, men generelt er serien ganske underholdende, og man kommer til at holde af de lidt skæve personligheder, som går igen igennem serien. ..

relic 5
Nu er jeg netop blevet færdig med første sæson, og de to sidste afsnit hører også til blandt de bedste i denne sæson. Der er ingen sammenhæng imellem seriens forskellige episoder, men jeg er også nødt til både at se sæson 2 og 3. (Og jeg har 44 afsnit til gode, hvor jeg kan savle over hovedpersonens fremtræden ;-)).

relic 3
“Relic Hunter” – sæson 1 får 4 ud af 7 stjerner…

 

Gennemsnit
0 ud af 7 stjerner. 0 har stemt.

Skriv et svar