“The Salvation”

sal 1

Så blev der endelig tid til at se “The salvation” med Mads Mikkelsen i hovedrollen… Det er en hårdkogt western, som bestemt ikke er for tøsedrenge…
Mikkelsen spiller en dansk mand, som er flyttet til Amerika for at prøve lykken. Hans kone og søn ankommer 7 år senere, og udsættes for at blive dræbt kort efter ankomsten… Mads ser rødt og sætter sig for at hævne sin kone og søns brutale død…

sal 2
Westerns behøves bestemt ikke at komme fra det store Hollywood… Denne absolut seværdige én af slagsen er med et moderne strøg blandet med masser af genkendeligheder fra genrens storhedstid tilbage i 1960’erne er både spændende, interessant og ikke mindst formidabelt godt fortalt… Mads Mikkelsen udviser stjernestatus i hovedrollen og bærer filmen rigtig godt… Jeg var begejstret…

sal 3
Ét minus er spilletiden – Den er ganske simpelt for kort og derfor savnes det episke anslag… Men absolut en seværdig film…
“The salvation” får 5 ud af 7 stjerner.

Gennemsnit
0 ud af 7 stjerner. 0 har stemt.

Skriv et svar