“King Arthur”

king 1

Så fik jeg genset “King Arthur” fra 2004…
En super spændende og vanvittig flot film, som kun stærkt kan anbefales…

king 3
Arthur, spillet af Clive Owen, er underlagt romerne, og både han og hans mænd sukker efter friheden… Den er da også inden for rækkevidde, men først skal en næsten umulig mission gennemføres – alt sammen naturligvis langt bag fjendens linjer og med odds, som ikke taler for succes…

king 2
Der er masser af blodige og drabelige kamp-scener, som er fejende flot iscenesat – og selv den mest kræsne action-nørd må klappe i sine små hænder af begejstring, når filmen for alvor får lov til at folde sig ud… For det gør den – i sit eget helt stille og rolige tempo bliver man lullet ind i historien og snart er man indfanget af en dragende fortælling, hvor både personerne og handlingen udvikler, og hvor man bliver suget ind i filmen på allerfineste vis…

king 4king 5king 6king 7

Der er ingen glamour over denne fortælling om mod, sammenhold og kampen for frihed – og jeg må sande, at “King Arthur” så absolut hører til blandt de absolut bedste film inden for genren.

“King Arthur” får 6 ud af 7 stjerner.

Gennemsnit
0 ud af 7 stjerner. 0 har stemt.

Skriv et svar