“Hunted” – TV-serie

hunted 1

For alle dem, som abonnerer på Netflix, kan man fornøje sig med Sam Hunter i TV-serien “Hunted”, hvis man ellers er til sofistikeret britisk spænding og krimi.
Melissa George spiller en hemmelig agent (i stil med en kvindelig James Bond), som på en mission i Tanger er tæt på at miste livet… Hun vender hjem til England, hvor hun straks bliver hvirvlet ind i en verden af skumle forretninger, morderiske intriger og dramatiske situationer…

hunted 2
TV-serien er i otte dele, hvor hvert afsnit har en spilletid på 55 minutter, hvilket giver 7 timer og 20 minutters britisk spændingsdrama, som i første afsnit starter ret godt ud med en interessant indgangsvinkel til et plot, som umiddelbart virker spændende… I løbet af de næste par afsnit ruller flere omdrejningspunkter for handlingen sig ud, og forviklingerne bliver meget komplicerede, hvor forretnings- og finansverdenens uinteressante sider skaber mindre og mindre opmærksomhed fra undertegnede… Afslutningsvis er der stadig uafklarede punkter i handlingsforløbet, og den cliffhanger, som man forgæves venter på, udebliver på skuffende vis…

hunted 3
Melissa George, der ses i hovedrollen som agenten Sam Hunter, er ofte det eneste aktiv, som filmen med succes kan fremhæve som sit aktiv, som samtidig også gør, at man er nødt til at se serien til ende – Og pudsigt nok må serieskaberne have indset, at potentialet for at lave endnu en sæson ikke eksisterer og vælger derfor at lukke den allerede efter den første (ganske korte) sæson…

Programme Name: Hunted - TX: n/a - Episode: n/a (No. 1) - Embargoed for publication until: n/a - Picture Shows:  Aidan Marsh (ADAM RAYNER), Sam Hunter (MELISSA GEORGE) - (C) Kudos - Photographer: Giles Keyte

“Hunted” er ikke TV-serien, der slår benene væk under sit publikum for sit raffinement og den er heller ikke på nogen måde særlig nyskabende… I det hele taget er jeg personligt ikke specielt meget tilhænger af britiske TV-serier (men den løs til at være spændende og værd at se)… Jeg tror, at “Hunted” for mit vedkommende er hurtigt glemt igen – Og det er også helt fint, for jeg kom aldrig helt op at ringe over serien… Jeg havde helt klart forventet noget andet…

“Hunted” får 4 ud af 7 stjerner.

Gennemsnit
0 ud af 7 stjerner. 0 har stemt.

Skriv et svar