“The Deer Hunter”

Instruktion: Michael Cimino
Medvirkende: Robert De Niro, Christopher Walken og Meryl Streep
Udgivet: 1978
Spilletid: 183 minutter
Bedømmelse: 4 ud af 7 stjerner

“The Deer Hunter” er en meget rost film, hvor jeg ikke helt kan tilslutte mig den samme begejstring… Filmen er utrolig lang og kan også til tider føles meget langtrukken, men bæres heldigvis oppe af en stærk præstation fra Robert De Niro, der akkompagneres af en både velspillende Christopher Walken og en forrygende Meryl Streep… Filmen indledes med en meget lang bryllupsscene, hvorefter en flok venner fra en lille by i Philadelphia bliver sendt afsted til Vietnam for at gøre tjeneste i den amerikanske hær… Efter at have gennemlevet et sandt mareridt under denne udsendelse vender de tilbage til deres hjemstavn, men tingene er på ingen måde som før… Der er en række voldsomme og okay spændende scener i filmen, men generelt set kommer den ikke lige ind under huden på mig…

Trailer til “The Deer Hunter” (advarsel: indeholder spoilers)…

Gennemsnit
0 ud af 7 stjerner. 0 har stemt.

Skriv et svar