“Taxi Driver”

Instruktion: Martin Scorsese.
Medvirkende: Robert De Niro, Cybil Shepherd, Harvey Keitel og Jodie Foster.
Udgivet: 1976.
Spilletid: 114 minutter.
Bedømmelse: 4 ud af 7 stjerner.

“Taxi Driver” rangerer højt på langt de fleste lister over de mest fremragende film, der nogensinde er blevet indspillet gennem tiden… Min begejstring for filmen er dog ikke helt så stor – og selvom den har et budskab, så er der efter min mening ikke tale om den helt store filmiske kunst… Robert De Niro leverer en ganske fin præstation som Travis Bickle, der tager kampen mod det beskidte og uretfærdige i samfundet op på egen hånd ved også at bruge sine helt egne metoder… Det er en udmærket historie, der serveres, men desværre ikke én, som gik rent ind hos mig…

Trailer til “Taxi Driver” (advarsel: indeholder spoilers)…

Gennemsnit
0 ud af 7 stjerner. 0 har stemt.

Skriv et svar