“Horror Story”

Syv venner er samlet på en café for at hygge sig på en aften, hvor planen i første omgang er at indtage en masse alkoholiske drikke… Én af vennerne får dog hurtigt en anden idé, hvor han udfordrer de andre til at besøge et forladt hotel i området, der efter sigende skulle være hjemsøgt, efter at der er sket et mord i et af værelserne… De andre er med på idéen, og de begiver sig på vej ud i natten og ud til det, som de umiddelbart tror vil blive en lidt fesen oplevelse… Da de dog først er ankommet begynder de at opleve uhyggelige fænomener, som ikke sådan lige er til at forklare – og de finder dermed hurtigt ud af, at hotellet er hjemsøgt af en gemen åndelig dæmon, som på ingen måde ser deres besøg som velkomment… Mareridtet har taget sin begyndelse…

“Horror Story” er noget så usædvanligt som en indisk produceret gyser-film… Historien er ret traditionel og egentlig slet ikke specielt overraskende… Det hele handler om, at de syv venner én efter én bliver reduceret i antal – og til sidst er der kun én eneste overlevende tilbage, der som “the last victim” skal forsøge at klare skærene for igen at kunne vende tilbage til et normalt liv… Filmen er til tider okay uhyggelig, men det bliver aldrig på noget tidspunkt for alvor helt så skræmmende, som man kunne have håbet på… Skuespillet er ikke videre prangende, og replikkerne er meget amatøragtige i deres fremføring – og undervejs er der kun anvendt ganske få special-effekter i form af visuelle effekter, der skulle være med til at underbygge stemningen i filmen…

Iscenesættelsen er foretaget af Ayush Raina, som ikke viser et videre stort talent for at skabe en kunstnerisk flot film, men kører udelukkende hele setup’et i den helt klassiske og traditionelle stil – og indtil videre er det både instruktørens debut og eneste bidrag til den filmiske verden… Man kan sagtens se filmen uden at krumme tæer, men man skal ikke forvente det helt store sus – og så er det helt uden for normen, at der slet ikke (som i andre indisk producerede film) bliver anvendt musik og sang undervejs i handlingen, for at føre historien videre… “Horror Story” er for mit vedkommende en film, som jeg ikke vil huske for noget særligt – og heller ikke engang den dæmoniske skikkelse, som optræder i filmen, er én, der vil indprente sig i hukommelsen som en skræmmende figur… Generelt en lidt flad filmoplevelse…

“Horror Story” får 3 ud af 7 stjerner.

Trailer til “Horror Story” (advarsel: indeholder spoilers)…

Gennemsnit
0 ud af 7 stjerner. 0 har stemt.

Skriv et svar